Besøg

Besøgsgård for alle typer af grupper. Vi kan tilrettelægge besøget, så det passer til netop din gruppe. Uanset om det er børnehavebørn eller studiegrupper fra ind- eller udland som evt. ønsker en grundig indføring i gårdens drift, økologi, afsætning, naturpleje, naturforståelse eller lign.

 Et gårdbesøg varer min. 2 timer og koster for en gruppe på 20 personer fra 1.000 kr.(excl. moms). Efter aftale kan der også bestilles kaffe med brød. Du kan se en videooptagelse taget af elever fra en 6 klasse der besøgte Hegnstrup i august 2013. https://vimeo.com/73608832 og læse mere her.

“6. klasse fra Slagslunde skole besøgte på en af deres “Undervisning i det fri”-ture Allan på hans gård Hegnstrup. Her har Allan i over 35 år drevet gården på økologisk vis og deler med glæde ud af sin store viden om landbrug og økologi. Her er gården præsenteret af to drenge fra klassen, nemlig Anders og William.”

 

Små børn helt ned til 2-5 års alderen har meget stort udbytte af at fornemme hvor maden kommer fra, da gården har en meget alsidig drift, der omfatter alt fra grøntsager på friland i drivhus til husdyr af forskellige arter og pleje af naturarealer. Børnene kommer med rundt og oplever de forskellige dyr og deres levevis. Undervejs kan vi prøvehøste afgrøder som gulerødder og smage på tomater eller event. slagte en høne. Samtidig vil børnene få rig lejlighed til at møde de vilde fugle, insekter, blomster og træer mv. Hvis det har interesse kan der for ekstra betaling arrangeres mad af egne produkter i et udendørs ildhus (sommer). Der kan være mulighed for at indgå i årstidens arbejde med f.eks. sætning af løg, lugning, høst af kartofler mm. Der er også mulighed for at være med til at fodre høns, får kalve. Ring/mail og aftal nærmere med Allan

Foredrag.
Er I en gruppe der ønsker et foredrag om Hegnstrup, økologisk jordbrug, frøforædling, danske dagsommerfugle, europæiske dagsommerfugle, naturen i landbrugslandet eller lign. er i meget velkomne til at kontakte Allan.